"Coroana regală nu este un simbol al trecutului, ci o reprezentare unică a independenţei, suveranităţii şi unităţii noastre. Coroana este o reflectare a Statului, în continuitatea lui istorică, şi a Naţiunii, în devenirea ei. Coroana a consolidat România prin loialitate, curaj, respect, seriozitate şi modestie."
Neconditioonat militam pentru monarhie- Cosmin Bostaca

miercuri, 6 martie 2013

Cuvinte despre monarhia din Romania

Acest blog a fost facut de catre autor neconditionat, intrucat cei 23 de ani acreditati clasei politice actuale si chiar trecute au fost suficienti pentru a ne demonstra noua, poporului, faptul ca este destul.

Fiind a doua postare din cadrul acestui blog nu dorim sa expunem sentimentele care ne incearca in aceste momente de deznadejde.

Gandim ca am ajuns intr-un punct in care salvarea poate veni doar din partea Casei Monarhe a Romaniei. 

Salvarea simtim ca poate veni din partea Regelui nostru, care prin iubirea sa de tara ne poate ajuta sa iesim din nou la suprafata, sa fim la nivelul tarilor care lipsindu-se de legionari si de comunism au reusit sa se de detaseze de tara noastra.

Cel mai mult ma doare pe mine, initiatorul acestui blog, faptul ca in perioada interbelica membrii burgheziei pariziene isi scoteau jobenul din respect pentru romanii care malitios mergeau pe cele mai exclusiviste alei din centrul Parisului.

Speram sa fiti alaturi de noi si sa avem un scop comun: Reintroducerea clasei Monarhe in fruntea tarii Romanesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu