"Coroana regală nu este un simbol al trecutului, ci o reprezentare unică a independenţei, suveranităţii şi unităţii noastre. Coroana este o reflectare a Statului, în continuitatea lui istorică, şi a Naţiunii, în devenirea ei. Coroana a consolidat România prin loialitate, curaj, respect, seriozitate şi modestie."
Neconditioonat militam pentru monarhie- Cosmin Bostaca

joi, 7 martie 2013

Monarhia in Romania

Este foarte clar ca de 23 de ani, clasa politica a luat decizii care au dus Romania intr-o umbra a tarilor de care pana nu demult ne tineam foarte aproape din punct de vedere economic cat si a respectului impus strainilor din intreaga lume.
Eu sunt convins caci doar prin favorurile pe care oamenii importanti ai Europei, si nu numai, sunt dispusi sa le faca din respect pentru Majestatea Sa Regele Mihai, ne-am putea in cativa ani mai mult decat am facut-o pana acum. 
 Desi avem o tara cu un potential care depaseste la toate capitolele resursele detinute de tari precum Germania sau Olanda, din ignoranta oamenilor politici pe care Dumnezeu ni i-a dat nu putem macar munci in aceste tari fara a fi aratati cu degetul.
A venit momentul sa ne detasam de trecut si sa insistam pentru revenirea la "carma tarii" a Casei Regale a Romaniei.
Speram sa ne fiti alaturi in acest lung drum. Traiasca Regele !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu